Välj en sida

Omdömen från Eniro

 

Omdömena är hämtade från Eniro.se.

 

Vi fick vårt hus målat 2015 och vi kan verkligen rekommendera Tomas till andra.
Bra planering och genomförande. Arbetet blev klart inom avtalad tid till mycket bra kvalitet. Firmans medarbetare var dessutom mycket trevliga.

Mia A

11 November 2015

Blev som ett nytt tak!

Mitt tak som jag trodde att jag nästan behövde lägga om pga att det var helt mossgrönt, blev på ett kick nästan som nytt! Det var en oerhörd stor skillnad och jag sparade många sköna tusenlappar. Dessutom. Ett fantastiskt kundbemötande. Rekommenderas varmt!

Jens H

18 mars 2014

Verkligen bra resultat, ingen mossa är kvar på taket. Tomas bytte även några takpannor samt tvättade vindskivor och stenplattor. Väl utfört arbete. Vi rekommenderar honom varmt.

Mats H

6 juli 2014

Fantastiskt arbete mycket bra bemötande rekommenderas varmhjärtat.

Per Eric E

30 maj 2014, Hustvätt

Tomas gjorde ett högkvalitativt arbete när han på utlovad tid och till överenskommet pris avlägsnade mängder av mossa och lav från betongpannorna. Mycket posivit bemötande. Kan rekommederas !

Hans H

3 juni 2014, Taktvätt

Bra bemötande och väl utfört arbete med att rengöra vårt tegeltak. Nu passar det bättre ihop med vårt nya garage. Även trasiga pannor byttes ut.

Lars H

10 juni 2014, Taktvätt

Thomas tvättade vårt hus och garagetak på ett effektivt och bra sätt. Varmvattnet gjorde susen på mossan! Vi är mycket nöjda , och rekommenderar honom på det varmaste! Annica o Ulf ,Aspö

Annica och Ulf S

6 november 2015

Taket blev absolut rent och mycket snyggt. Tvättningen utfördes på överenskommen tid och till ett fast och mycket skäligt pris. Tomas upptäckte och bytte också en trasig takpanna.

Jörgen S

23 april 2014

Takrent

32 års luftföroreningar och mossa beläggning på vårt hustak tvättades bort mycket effektivt av Tomas Kamm. Taket ser ut att vara nylagt.

Kontakten med Tomas som entreprenör är 100% positiv.

Majlis och N

6 maj 2014

Mycket trevligt bemötande och fantastiskt väl utfört arbete! Taket ser ut som nytt, och väggarna är skinande rena och redo för målning. Vi fick trasiga pannor utbytta och information om var vi behöver åtgärda skavanker i vårt tak. Vi kan bara ge mycket starka rekommendationer till andra potentiella kunder! /Lena och Michael

Mikael Ryge

25 juni 2014

Rekommenderas!

När vi skulle måla vårt hus hade vi tänkt att skrapa hela huset själva. Vi blev tipsade att Tomas fasadtvätt kunde utföra det arbetet. Efter några dagar var fasadtvätten gjord. Sen var det ingen konst att måla fasaden. När Tomas ändå var på plats rengjordes han också våra mossiga takpannor. Tomas var mycket lyhörd för våra önskemål och utförde ett bra arbete på överenskommen tid och till ett bra pris.

Marit A

16 maj 2014